JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, April 24, 2011

PENGHUJUNG ROMBAKAN BLOG & CONTEST

Bersedia atau tidak, tembus saja didinding itu...Akhirnya dah sampai ke penghujung rombakan blog sy dan cuma tinggal satu lagi yang akan sy buat iaitu bloglisting. So get ready sebab sy akan buat bloglisting cum giveaway contest dan sy harap ramai yang akan join contest tu...tetapi bagi mereka yang sudah ada dalam bloglisting sy, anda tidak perlu join contest kerana anda automatik telah join but still terserah kepada anda untuk join bagi memeriahkan lagi suasana contest itu nanti...bak kata orang putih, the more the merrier. Contest itu akan bermula next week..InsyaAllah if tidak ada apa2 aral melintang dan ini adalah pertama kali sy mengadakan giveaway contest setelah dulu sy adakan Award for Motivation and Support 
Cakap pasal contest ni, masa dulu2, sy memang suka masuk teka silang kata punya contest walaupun tak pernah memang tetapi peraduan tu memang menguji minda dan mengajar kita untuk membaca kamus dengan lebih kerap sebab kebanyakan jawapan yang sy dapat semuanya daripada kamus dewan bahasa dan pustaka. Alkisahnya.....

4 comments:

  1. jss, i ingat nak nyemak skali lah. hihi

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  2. sy suka main car words je..
    nk wat silangkata pening..
    ekekeke.. :D

    ReplyDelete
  3. Saya dah ada dlm bloglist.. Tapi saya nak join jugak.. Boleh?

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails