JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, April 5, 2011

MAKAN MALAM DI HM SRI BAGAN

Restoran HM Sri Bagan sentiasa penuh dgn pengunjung
Masa berada di Bagan Lalang tu, sy sempat makan malam di HM Sri Bagan seperti yang sy ceritakan di entry sy sebelum ni. Memang makanan dia fresh dan restorannya pun kira atas pantai, waktu malam memang nampak air laut tengah pasang. Tempat tu memang kena booked daripada awal, sekurang2nya pada petangnya untuk mendapat tempat..kalau tak, mungkin kena tunggu sampai pukul 11 malam barulah dapat tempat...iaitu waktu semua orang balik..ahakksss. Sorry, tak sempat nak ambil gambar makanan sebab bila makanan sampai je, semua dah busy ambil lauk, tapi lauk malam itu kita orang order antaranya ialah udang galah masam manis, ikan siakap masak stim, kangkung belacan, sotong goreng tepung, ikan pari bakar dan air tembikai...memang sedap. Jika anda kesana, anda patut cuba. Sebenarnya sepanjang2 pantai tu memang banyak restoran makanan seafood dan secara puratanya sy boleh katakan, semua restoran tu penuh dengan pelanggan yang inginkan makanan laut yang segar....

3 comments:

  1. huih... nasib baik xde gamba makanan. baca entry ni je pun dah boleh buat saya lapar... :(

    ReplyDelete
  2. Siti Radz - Hahaha..memang tak sempat nak ambik gambar. Semua laju je ambik lauk...takkan nak cakap kat semua orang..jangan ambik lauk dulu, nak ambik gambar nak masuk blog...kena balik dengan ketam nanti

    ReplyDelete
  3. Amboiii~ bestnya makan luar ni ;)..tapi jgn terlalu kerap la kan..sb ade effect dekat darah daging kita. cepat2 la kawin santai oii! ;)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails