JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, April 28, 2011

KALI INI KU BERANIKAN DIRI

Tak berkait dengan dia, berkait dgn Google
Rasanya dulu pernah sy buat entry yang berkait dengan entry ini. Semalam sewaktu sy tengah lunch di sebuah restoran kopitiam, adalah seseorang yang mengambil order. Memang daripada jauh kita dah nampak dia ni lembut perangainya. So selepas semua pesanan sy dapat, maka sy pun macam biasalah makan dan minum sambil ber'wifi' tapi tiba-tiba orang ni datang balik ke sy dan memberikan sy sekeping kertas yang tertulis nama dan no handphone dia dengan tertulis sedikit nota bertulis " I nak berkenalan dengan you, just call this no". Ahakssss... Remember dulu masa di old town dulu sy pernah ditenung, kali ini ada pulak yang memberi no hp dengan nota sekali... Opsss lupa sy nak beritahu, orang tu adalah lelaki. So anda fikir apakah langkah sy selanjutnya? Lupakan saja atau call dia? Yuppp sy mengambil pendekatan berani untuk call dia pada petangnya.....Nak tahu apa yang sy dan dia bualkan? Boleh ke sy cakap sambung next entry...( ada yang kena baling periuk belanga dengan kak ct dan kuncu2nya nanti )
Lebihkuranglah ye....
"Hello." ini suara sy
"Hello..siapa ni?" suara dia
"Actually u ada bagi no kat I tadi, remember?" suara sy
"Oh yesss. sorry. So how are u? Apa nama u ye?" suara dia
"JSS ( Bukan nama sebenar). U?" suara sy
"Kam ( Tak tahu nama betul dia atau tidak) I tgh kerja ni, nanti malam kita jumpa boleh tak? I nak kenal u dengan lebih rapat, boleh ke?" suara dia
"Errrr malam sibuk sikit. Nanti kalau tak sibuk, I call you" suara sy
So itulah serba sedikit perbualan antara sy dan dia. Menarik? 

7 comments:

  1. Menarik... Tertarik.... Hehehehe..... Memang Berani....So, smpai situ je la???

    ReplyDelete
  2. awak ni ramai peminat kan :)

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  3. wahhh menarik
    hahahah

    lagi lagi cepat laa citer kekekeke

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails