JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, April 24, 2011

BLOGGER OF THE YEAR AWARD


Diumumkan Blogger Of The Year Award jatuh kepada... apa macam kalau anda tersenarai dalam calun2 akhir untuk anugerah di atas? Mesti seronokkan.Well, DIGI sedang mengadakan award dalam pelbagai katogeri dan salah satu daripadanya adalah Blogger Of The Year Award dan ramai jugak blogger yang masuk untuk memeriahkan pertandingan itu termasuk Bro Ben, Yuyu Zulaikha dll. Sy? Belum layak dan masih jauh untuk mencapai katogeri layak. Nak menang contest2 yang rakan bloggers buat pun susah, inikan pulak contest yang besar2 macam Award di atas.Tapi bagi anda yang ingin menyertai pertandingan di atas, just klik saja pada banner tu dan ikut pada arahan yang diberikan serta syarat2 yang ada. Jika anda masuk, jangan lupa beritahu sy dan sy akan vote anda semestinya...ahaksss 25%.

3 comments:

  1. haha! go jss! (sambil bawak sepanduk)

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  2. sy lg ler belum layak lgi.hehe.

    ReplyDelete
  3. O.o

    segan lah nak masok contest tu...huhuhu

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails