JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, March 29, 2011

TERIMAKASIH SEMUA

1,000 follower. Pelbagai perasaan bercampur-campur. Sebak, gembira, teruja dan macam2.. Walaupun ianya hanyalah follower tetapi tanpa follower siapalah Jom Santai Sekejap. Jutaan terimakasih kepada mereka yang sentiasa memberi motivasi dan semangat untuk sy berkarya dan berblogging, tidak perlulah sy nak tulis satu2 nama diorang kat sini tapi sy pasti anda tahu siapa anda, baik secara langsung mahupun tidak. Sy pastinya tidak akan berhenti berblogging…akan tetap berblogging dan berblogging selagi anda singgah di sini.
So, sempena dengan ini jugak, dulu sy ada mention nak buat rombakan sedikit dalam blog ini dan sy sudah pun hampir2 menamatkan misi tersebut dan mungkin selepas ini anda akan lihat sedikit kelainan daripada blog ini.

So sekali lagi, terimakasih semua……uhukkssss.

21 comments:

  1. wow! dah 1k follower dia... tahniah! :)

    ReplyDelete
  2. Miss Dill - terimakasih banyak2. awk banyak memberikan motivasi kepada blog ini...

    Siti Radz - Takkan nak bagi ucapan macam bagi award dulu..hahahaha..u're great sis.

    Kak ct - opssss dia belum komen lagi, tapi sy just nak ucap terimkasih banyak2 atas nasihat2 kak ct samada berguna mahupun tidak..( of cozlah berguna )...jasa mu dikenang...yeahhh tengah nak practise karaoke ni kak ct...

    ReplyDelete
  3. waaah... dah siap ucapan utk kak ct. betul2 advance nih... kak ct join karaoke tak?

    ReplyDelete
  4. Siti Radz - emmm dia kata masa durian berbuah nnt...nak buat karaoke kat kebun dia...tunggulah lagi 2,3 bulan...ada ke dia cakap awk dgn dia nyanyi, sy ni miming...tak patut betul...

    ReplyDelete
  5. cinta zulaikha - tqvm. sy rasa sejak kebelakangan ini awk mula mewarnai blog sy..tq for that.

    ReplyDelete
  6. hahaha... ok la.. kasi chance la... saya miming, awak ngan kak ct nyanyi... duet lagu Kalau berpacaran... hiks :D

    ReplyDelete
  7. Siti - Oh tidak, sy tak dapat nak bayangkan..aduhhsss semua durian jatuh.

    ReplyDelete
  8. congrats2! tak sempat nak jadi follower yg ke 1000. huhuhu

    ReplyDelete
  9. ChentaNUYU - tqvm for all the motivation..dan always keep in touch

    bedpet - hahaha...1000 tu cuma angka saja, but still sy hargai dengan semua support daripada awk...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...JSS...jom buat doa selamat.

    tahniah to you and to the follower yg ke 1000.

    insyaallah, nnt musim durian kakct ajak kamu & closest follower "cekik" durian kat kebun. jgn la semua sekali kamu roger. boleh "mening**l" kakct nanti.

    aluwww..bukan karaoke..sila betulkan..berzanji ok (macam terror, sendiri belajar tak khatam),

    to SiTi..nice knowing you walau tidak secara lansung.

    p/s : inilah blog yg selalu pedajal kakct..kamu semua harus hati2...gurau sey!

    sayang kamu semua macam adik2 dan anak2 kakct. keep sharing.

    ReplyDelete
  11. sambungan.../-

    uh..macam nota pulak.

    boleh! lagu tu kan trio. tapi JSS yg jadi setan dia. hahahaaa.

    karaoke tak berapa nak pandai tapi melalak kat bilik air selalu.

    to SiTi : you're most welcome to joint us at kebun. insyaAllah.

    ReplyDelete
  12. huhuuuuuuuu . . TAHNIAH ! hehehehe

    ReplyDelete
  13. elianesuriane - terimakasih banyak2...macam sambut harijadi pulak rasanya.

    kak ct - uhukkksss..sedihlah speech kak ct. tisu sy daripada semalam dah habis dah... dont worry kak ct, sy tak bawak ramai, tapi sy akan pastikan diorang ni hantu durian...hahaha..gurau je, of coz sy jelah yang datang...yang lain tu atas jemputan kak ct lah...

    cik michiko - tqvm...awk yang selalu nak sangat kan sy cepat dapat follower sampai 1000... well, dah sampai pun and u're too..lately selalu singgah ke sini...thanks for that.

    ctmarqonah - terimakasih...banyak betul orang yang bermula dengan ct singgah di blog sy :-) for u ct, sy perasan memang tak lekang dengan komen anda jugak sambil rajin singgah disini... jutaan tq...hope berkekalan hendaknya.

    ReplyDelete
  14. kak ct & siti radz - lupa pulak...lagu yang kalau berpacaran tu kalau kak ct yang jadi tukang rap dia ok tak?

    ReplyDelete
  15. yeay! kak ct ajak join kat kebun. sukanya! terima kasih kak ct. :)

    lagu kalau berpacaran:
    kak ct - Suhami Mior Hassan
    siti - ana raffali
    jss - altimet

    Amacam? :P

    ReplyDelete
  16. me yang ke 1001.. huhu T_T baiklah

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails