JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, March 2, 2011

OH TIDAK..SY KENA GOSSIP!!

Pernahkah anda digossipkan? Kat tempat kerja ke, kat Universiti ke, kat taman perumahan rumah anda tinggal ke? Sy? Dengan Lisa Surihani? No..no. Sy jarang digossipkan dengan sesiapa tapi sy selalu menggossipkan orang…ahakss. Adakala gossip ni seronok bila mendengarnya nak2 bila digossipkan dengan yang cun-cun ke, yang handsome ke..memang teruja sekejap walaupun sebenarnya kita tak ada apa-apa pun tapi sebab diorang tu cun dan handsome, kita biarkan saja tanpa menafikannya. Ada jugak gossip yang tak berapa sedap kita dengar, sampai nak buat press conference untuk menafikan sekeras-kerasnya…tu untuk artislah, kita yang kat blog ni dah tentu buat kenyataan di blog sendiri dengan tajuk “ SAYA TIDAK BERSALAH”….
Emmm kan sy lupa nak cerita apa tadi..oh ya, sy nak kongsi cerita pasal satu ketika sy di gossipkan masa sy belajar dulu. Kecoh satu….satu…satu bilik je. Emmm…lepas lunch nanti sy cerita ye, lagipun bagi peluang kak ct kita masak dulu.

16 comments:

  1. yeay ada gossip... cepat la citer... :)

    ReplyDelete
  2. Siti - awk kan kerja malam. pi tidur dulu, bangun nanti mesti dan siap cerita tu

    ReplyDelete
  3. weee
    biase laa tu gossip
    kaloi selalu sengaje di gossipkan ngan laki uh
    hahaha
    jaatkan
    ni time study sek menengah dulu jer
    buli buli budak laki
    biau smpai blushing
    hahaha

    ReplyDelete
  4. nurkaloi - lamanya menghilang? wahh ni lagi terror sengaja menggosipkan diri...macam fasha san....opsss

    ReplyDelete
  5. wahahaha jgn bg statement kat sini
    bahaye bahaye

    ReplyDelete
  6. nurkaloi - sy tak dapat nak bukak awk punya url..ada malware..katanya dari blog ijaicakapdengar...lebihkuranglah tu...cuba tgk

    ReplyDelete
  7. hai , i follow you back :)

    thanks ok , datang sanati sini kejap . ok keep in touch too :p

    ReplyDelete
  8. HAH MALWARE !!!!
    aiyyyakkk

    camne kaloi nak cek uh

    ReplyDelete
  9. nurkaloi - sy ada terbaca kat satu blog mcm mana nak hilangkan malware tu tapi sorry sangat2, tak ingat url dia...ada cara dia. adalah awk kena buat something kat yr blog...sy cuba risik2 ye.

    ReplyDelete
  10. nurkaloi - ada satu lagi step mudah.
    1) pergi ke http://www.google.com/webmasters/tools
    2) klik kat kotak kosong blog yang nak di check dan klik
    3) klik sebelah kanan ada tulis diagnostics
    4) tekan malware
    itu aje...jika ada, dia akan cleankan.

    hopefully yang ini boleh digunakan.

    ReplyDelete
  11. laaa.... mana gossipnya? tadi suruh tidur dulu... ni dah bangun pun takde gossip lagi... :(

    ReplyDelete
  12. errr..sy pernah tak digossipkan ek?cam ada..tp tak ingat..sebenarnye diri tak fofular..manalah ada org nak gosip2 ni..uhuk uhuk uhuk..:)
    ne citer gosip ni??haha

    ReplyDelete
  13. lagi2 kak ct kau sabitkan dalam ini skandal. masak dinner jap lagi...pon hati mcm signal min alif lam sim aje...

    ada...kena gossip dgn driver..ade ke patut..dah tentu kak ct panggil dia 'pak' nama dia. cinabeng betol diaorg kan. en suami senyum ja dikala bulan mengambang. sbb dia tahu siapa aku sebenarnya...ecehhhh.

    solat dulu dol!

    ReplyDelete
  14. gosip ske2 je.. ape salahnye.. janji x jadi punca gaduh dah r.. hee

    ReplyDelete
  15. Siti Radz - minta maaf banyak2 ct, bertalu2 dapat blogwalking sampai tak sempat nak buat entry.. dah tulis dah part 2 pasal gossip.
    AiNi - emmm macam mana pernah kena gossip tapi tak ingat, mesti orang tu tak handsome kan..kan..kan
    kak ct - ada ehhh nama kak ct, 'tertaip' kot... almaklumlah nama kak ct ni kan famous..semua nama famous banyak yang mula dengan ct...
    kay are - betul tu...nak2 kalau gossip yang menyihatkan dan membina...emmm ada ke?

    ReplyDelete
  16. kena tahu tackle & tickle gossip.,tu ja.

    xmasok akal ngan gossip. dah tentu kak ct tak pandai belok & kelok bila cakap dan bercakap.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails