JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, March 20, 2011

JUALAN PARKSON GRAND SEHINGGA 80%

Jualan di Parkson Grand
Semalam waktu berjalan2 di Subang Parade, di ruang legar nya kelihatan ramai orang mengerumuni bahagian situ, sy ingatkan ada artis ke atau celebrity mana yang datang buat show tapi rupa2nya Parkson sedang mengadakan jualan sehingga 80%. Patutlah ramai yang datang...Kita sedia maklum, kalau cakap pasal Parkson ni, harga barangannya mesti mahal sebab barangan yang dijual di Parkson mostly semuanya yang berjenama, jadi bila ada sales sebegini, memang ramai yang berpusu2 untuk membeli belah...lebih2 lagi di penghujung cuti sekolah. Ada jugak pertunjukan badut..emmm tak tahulah sy badut Subag Parade atau badut Mc Donald sebab rupa sama je..:-) Tapi bukan saja Parkson Grand saja yang mengadakan jualan,sy rasa kedai2 accessories dan pakaian serta tudung jugak mengadakan jualan. Ada jugak kedai eletrik mengadakan jualan gudang... bagu mereka yang nak beli tv lebih besar ke, peti sejuk ke...nilah masanya.(wah..macam promoter Subang Parade pulak..) apa-apa pun, selamat membeli belah.

9 comments:

  1. x tau plok parkson ada sale..
    mmg nk kene serbu nie..
    brand SODA menjadi pilahan untama ku nnti.
    ahaha

    ReplyDelete
  2. Wah! kena terjah parkson hari ini jugak...

    ReplyDelete
  3. kat subang je ke? tak best arrr. :P

    ReplyDelete
  4. jss, belanje saye sebuah peti sejuk!

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  5. jss, blanje saye sebuah peti ais. hihi

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  6. Encik Promoter... Nak tumpang tanya... Sales sampai bila ek?

    ReplyDelete
  7. shoping sakan at tesco aje...sale jugak ler.

    ReplyDelete
  8. Sgt suka shopping.... Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. ct marqonah - hahaha..sy suka window shopping..beli tingkap je:-)

    kak ct - tesco dia sales sepanjang masa kak ct..

    Siti Radz - sampai akhir March cik Siti. Errr cik boleh cuba barangan kosmetik terbaru jenama Simply Santai...

    Miss Dill - boleh, besar mana Miss Dill nak, bagi ukuran rumah nnt sy post.

    Farie - rasanya semua Parkson Grand kot..takkan Subang je kan..kan..kan

    Achiq - Yesss...terjah jangan tak terjah. Bawak credit card sekali ye..sy tunggu kat depan pintu Parkson..

    Shark - Emm tulah, sy pun jarang ke Parkson tapi semalam pergi, memang ramai giler yang borong bahagian baju..sales sampai 60% gitu..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails