JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, March 7, 2011

JUALAN DI SACC MALL SHAH ALAM

Jualan di ruang legar SACC Mall
Bila cakap pasal Shah Alam ni, tak kiralah di Kompleks PKNS ke, Alam Sentral ke, Plaza Shah Alam ke, Anggerik Mall ke dan jugak SACC Mall ke..mesti selalu ada jualan terutama baju kurung pelbagai jenis dan juga tudung & shawl. Memang asyik ada jualan je. Macam berjangkit2...Yang terbaru kat SACC Mall yang ada jualan baju kurung, blouse, pants, daripada 30% hingga 50% dan memang cantik-cantik...opssss siapalah sy nak cakap cantik pasal baju perempuan. Emm sedap mata memandanglah :-) 
Kalau cakap pasal SACC Mall ni, sy paling suka dengan bau rendang tok yang dijual di bahagian ground floor berhadapan dengan Giant. Memang menyelerakan, cuma harga dia kadang2 tu mahallah jugak. Pernah sy beli RM10, isinya alahai...Kat Kompleks PKNS jugak sekali sekala ada jugak yang menjual rendang tok ni, kadang2 tu sebulan sekali...so apalagi, terjahlah minggu ni. Ada berani?

6 comments:

  1. kecur liur bile dengar rendang tok. fuhh

    ReplyDelete
  2. sebut pasal rendang tok, teringin la pulak...

    ReplyDelete
  3. Macam best je... Terima kasih sebab bagi idea tempat shopping. Suka! Hehehe :)

    ReplyDelete
  4. Jannah - bukan awk sj, sy ni pun ...apa lagi bila daripada jauh dah terbau rendang tok ni
    whitecappuccino - tulah pasal...memang terliur dibuatnya
    Siti - no prob. Bila nak pergi tu?

    ReplyDelete
  5. buat sendirilah wei...RM30..se belanga + penat sket ja...heheheeee

    ReplyDelete
  6. kak ct - nak tunggu kak ct buat open house. Make sure buat rendang tok ye...nnt sy bawak ketupatnya...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails