JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, March 3, 2011

JANGAN TERKEJUT SAKAN YE

Seperti yang sy katakan dalam entry yang lepas, blog Jom Santai Sekejap akan melakukan beberapa rombakan kabinet terutama pengurangan widget2 yang melambatkan proses pembukaan blog ni, so andai kata kalau masa anda semua bukak blog ni, tiba-tiba tinggal entry je, tak ada shoutmix ke, tak ada kata2 aluan ke.. abaikan sajalah ye. Rumah tengah renovate, memang macam tulah rupanya:-) tetapi kalau nak tinggalkan jejak bertapak, anda tinggalkan aje kat ruangan komen dalam entry tu, nanti sy akan balas balik, jika ruangan shoutmix tak adalah, kalau ada tu gunalah sebanyak mungkin...
Buat masa ni berat blog ni memang berat, biasalah, masa mula2 berblogging pantang nampak orang lain ada widget tu, nak jugak...ada yang pelik2 sikit, nak jugak...kesudahannya penuh muatan, tu pun nak tambah lagi sebab biasalah, bila nampak benda baru......Jika anda nak check muatan blog anda, just pergi kat entry sy yang bertajuk 'Berapa berat blog anda'...rasanya dalam bulan February entry tu.

7 comments:

  1. oklah ni. tak over speed limit..nnt ayik kena saman ja.

    biasalah 110km/hr.

    lorong kanan untuk yg memotong shj.

    ReplyDelete
  2. Banyak sangat iklan kat tepi2 tu. Sebab tu berat sket kot. Hehehe... Ceh, sibuk je kacau orang nak renovate umah. *Tumpang lalu... * :)

    ReplyDelete
  3. xpernah cek pun berat blog i...
    hehe.
    :)

    ReplyDelete
  4. Ala..shoutmix bakal takde ker?

    ReplyDelete
  5. x sabar nk tgk umah pas renovate..huhu

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails