JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, March 6, 2011

ADUHSSS MANA TAHAN

Dua hari sy tak dapat nak post entry dan blogwalking…uhukksss. Bukan pergi holiday. Bukan outstation. Sy kena demam panas…menggigil satu badan. Nak menaip satu huruf A pun sampai tertekan AAAAA, maksudnya terketar2 tahap kroniklah tu…last2, sy pun tutuplah laptop dan tengok je daripada jauh. Sy jarang buat auto post entry, semua secara spontan..Jadi kalau terjadi perkara2 macam ni, memang tak terusiklah blog sy ni…..Hari ni dah ok sikit. Gigil pun dah tak ada, Cuma demam tu daripada panas, jadi sejuk pulak…tu yang keluar sekejap sambil menjemurkan diri ni.

Ingatkan sy nak buat blogcomment ll minggu ni seperti yang sy buat pada 2 bulan yang lepas, nampaknya kenalah postpone minggu depan pulak. Walau apa pun, untuk yang singgah blogwalking dan beri komen tu, toce2...terimakasih banyak2. Makin bersemangat sy nak berblogging. 

10 comments:

  1. Get well soon! Take your medicine on time ya.

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  2. Miss Dill - tqvm...ubat dah habis semua telan. Ingatkan nak cepat sihat:-)

    ReplyDelete
  3. wah. ubat itu bukan cokelat ye. hihi. sile ikut nasihat doktor.

    ReplyDelete
  4. 3X sehari selepas makan. antibiotic habiskan.

    semoga cepat semboh.

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh Encik Santai :)

    ReplyDelete
  6. 3X sehari selepas makan. antibiotic habiskan.

    semoga cepat semboh.

    ReplyDelete
  7. Miss Dill - nasib baik ubat tu tak berbentuk macam M&M..
    Rush D - thank you very much, doakan sentiasa.
    kak ct - baik doktor, pesan doktor tu tak pernah sy abaikan.
    Siti Radz - tq very much. Dah beransur ok dah. thanks dor the concern...
    kak ct - emmmm ni nak suruh orang cepat baik ni mesti ada apa-apa :-).... sampai 2 kali hantar msg..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails