JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, February 18, 2011

RUANGAN CONTEST BLOG

Seperti yang dinyatakan dalam entry sy yang lepas, jika sy tersinggah di mana-mana blog yang mengadakan contest ke, GA ke atau apa-apa saja yang seangkatannya dengannya, maka sy akan masukkan dalam ruang khas sebelah kiri blog Jom Santai Sekejap bertajuk Contest Blog. So bagi mereka yang berminat untuk masuk contest atau kaki contest, just klik saja kat situ kalau nak join atau mengikut minat anda contest mana yang rasa nak sertai, tanpa perlu mencari-cari. Walau bagaimana pun, blog2 tersebut hanya akan berada disitu selagi tarikh contest tersebut belum tamat, jika sudah tamat, maka sy akan keluarkan daripada senarai dan mungkin sy cuma letakkan dalam 5 hingga 10 blog je sebab kalau tak penuh nanti dalam blog ni. So, selamat mencuba ye…emmm kalau menang, jangan lupa ye…25%.

4 comments:

  1. assalamualaikum

    awak mmg seorang blogger yg prihatin.

    ReplyDelete
  2. kak ct - macam tak percaya bila kak ct cakap macam ni...kak ct ke ni?

    ReplyDelete
  3. ....nape terlebih puji ea...kah kah kah

    kerana percayakan ct...oooOOOooo
    tercetuslah revolusi ini.

    aku comment dlm mimpi ke ni???

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails