JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, February 16, 2011

OHH TIDAK!!

Emm handsomenya
Masa sy buat entry ni, sy tengah dok kat old town white coffee. Setengah jam sy dok pusing sana pusing sini, tengok orang sana tengok orang sini tapi masih belum dapat idea nak tulis ttg apa. So sy pun tgk lah orang sekeliling sy dan perhatikan gelagat diorang, mana tahu  idea datang masa tgk diorang…tiba2, sy terlihat sorang ni dok asyik melihat sy. Rupa2nya masa sy dok tengok gelagat orang lain, dia dok tengok gelagat sy..haru betul. Nak tak nak untuk cover malu, sy senyum kat dia, dia senyum balik kat sy. Senyuman dia melirik manja gitu, sampai seram bulu roma tengkuk sy sebab yang senyum kat sy tu lelaki. Ahaakkksss. Kecut perut sy sampai sy dah tak boleh tgk sapa2 dan jalan terbaik ialah sy terus menaip entry ni kerana pertamanya sy dah dapat idea, keduanya nak lari daripada asyik di tenung oleh si dia….Masa sy menaip ni, dia masih lagi merenung sy sambil kedua2 tangan dia menongkat dagu dia…(boleh anda bayangkan..eeeeeee )
Cakap pasal cerita ni, sy teringat sewaktu sy di JB dulu. Masa tu sy bersama sorang best friend sy sedang berjalan menuju ke KOMTAR daripada Kotaraya. Biasalah, masa tu belum ada kenderaan sendiri, so kami berjalan kaki. So, dalam perjalanan, kami ikut satu jalan short cut, belakang kedai yang agak gelap sikit tapi berbaloi daripada terpaksa berjalan ikut jalan besar. Masa kami dah nak dekat sampai ke penghujung jalan, tiba-tiba ada suara kedengaran..
“Berdua je bang? Tak nak borak2 ke dengan kita?” Suara memang manja Cuma kami tak nampak sangat muka sebab kelam sikit kat situ, tapi sy dan kawan sy tak hirau sangat sebab dah tahu kat situ kawasan ehemmm..
“Sombong betul abang ni…” kali ini barulah kami nampak sikit muka dia. Perghhh memang cantik betul. Badan dia pun dah macam perempuan, masa tu sy tak pasti dah ada botox atau tidak, cuma suara dia susah sikit nak adjust, sebab tu kami kenal.... Tapi sy dan kawan tetap meneruskan perjalanan…agak2 dah jauh sikit terdengar lagi suara daripada belakang..
“Alaaa…ingat handsome sangatlah tu. Sombong nak mam###... Ramai lagilah yang nak kat aku!!”
Free2 je sy dan kawan sy kena maki tapi rasanya berbaloi kot… Sejak itu, sy dan kawan sy tak pernah lalu kat jalan situ lagi….
Emmm orang yang tenung sy ni pun dah nak beredar….Lega!

4 comments:

  1. kenapa tak tenung balik je?Ajak la lawan mata.hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahah
    ensem sgt laa tuh sampai ditenung
    adesss bahaye bahaye

    selamat jalan bang *dgn gaye & care si polan*

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails