JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, February 21, 2011

MALAS BETUL NAK KE KULIAH

Petang ni ada kuliah. Kelas MA ( Management Accounting ).. malas betul rasa nak pergi bukan sebab subject nya tapi sebab cuaca yang panas terik. Nak menapak sikit punya jauh..Nak tumpang motor member, daripada pagi tadi tak balik2 lagi. Nak tak nak, aku kena pergi jugaklah sebab Suzana confirm datang kelas. Cakap pasal Suzana ni, mana saja yang dia ada, aku akan join kelas dia. So far aku dapat catch up 3 kelas termasuk MA petang ni...Cik Suzana ni bukanlah student, tapi lecturer yang ajar subject accounting dan seangkatan dengannya... ahakkss. Sejak daripada semester 1 lagi aku dah jatuh cinta dengan cik Suzana ni.. macam cerita Syurga Cinta lakunan Heliza, Awal dan si Haziq tu..."lemah lembut, sopan santun..." memang semua yang dia ajar semua masuk dalam telinga...tapi mulut aku pulak yang asyik terbukak aje bila lihat dia, tapi bukan aku sorang yang ternganga mulut ye...hampir semua student lelaki macam tu sampai si ct payong ( macam pernah ku dengar nama ini ) student perempuan tercantik dalam kelas aku pun tak boleh cakap apa. So, panas pun panaslah, cik Suzana punya pasal, redah ajelah. Lagipun subject accounting ni co subject, kalau gagal nak kena repeat next semester...( baik tak alasan tu sebab nak ke kelas ) So I have to chow dulu...nanti lecturer tunggu pulak...
"Report dah siap?!!" kedengaran satu suara daripada belakang aku. Opsss memang kena chow sekarang tapi bukan ke kelas, nak kena buat report kejap. Tengah syok teringat masa zaman UiTM dulu, boss pulak kacau. 

3 comments:

  1. gambar cik Suzana satu! ahaks



    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  2. Sempat lagi dia berangan time keje ek?

    Report dah siap?? Hehehe...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    shalawat atas Nabi Muhammad SAW

    e'eh...sejak bila pulak kak ct masuk kelas kamu (eh bukan aku ek..kes perasan neh). ermmm..dah agak daaa...pedajal aku lagi.

    mulut tu tutup sket...nnt lalat masuk.

    report satu...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails