JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, February 23, 2011

LATIHAN ANGKAT BERAT

Tak sanggup eden tgk

Hari ni memang hari busy sy. Tak sempat nak menjenguk blog kesayangan walaupun sesaat ( kecuali sekarang ) dan tak sempat nak mengacau blog2 rakan walaupun seminit ( kecuali sekarang ) Bila cakap pasal busy ni, teringat sy pada kerja sy sebelum sekarang, kerja di syarikat International di mana bila nak tutup accounts kena link dengan syarikatnya di UK dan US. Maknanya, kalau nak close accounts kena serentak, bila cakap serentak..kalau kat US tu petang, kat sini tengah malam..so, kenalah stay back sampai pukul 2, 3 pagi nak closing…Perghh masak betul. Nasib baik sebulan sekali. Kalau tiap2 hari kena close, tak ke dah jadi burung hantu…Tapi lama kelamaan, tak larat sy nak stay macam tu, tu yang berpindah ke kerja sekarang.
Bercakap pulak pasal pindah memindah ni, sy rasa sejak daripada sy mula2 bekerja sampai sekarang, adalah dalam 6 kali sy mengambil bahagian dalam angkat mengangkat barang2 untuk pindah office. Memang nasib sy tak baik, setiap kali dapat kerja baru, office tu baru nak pindah…atau diorang ni memang sengaja ambik orang untuk angkat barang kot…sebab tu badan sy banyak muscle..maksud sy muscle di bahagian perut..anda boleh nampak six pack kalau kat body builder, sy hanya ada 2 je..betul2 kat bahagian pusat siap boleh lipat-lipat lagi.

2 comments:

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails