JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, February 12, 2011

BARU TERASA LETIH

Minggu ni rasa keletihan sikit nak keluar bersantai. Mungkin sebab cuti tahun baru cina minggu lepas sakan keluar sana sini, maka keletihannya baru terasa…Cuaca pun agak mendung sedikit, kalau tidur sampai ke petang ni memang asyik. Teringat masa zaman sekolah dulu, bila bulan puasa je, tu dia…tidur tak ingat dunia, sampai ke petang..makruh tu jangan cakaplah. Member dah cakap banyak kali tapi sy buat2 terlupa je…aku lupa! Aku lupa! Aku lupa! Bila orang lain nak bukak puasa nampak letih je, kita nampak segar bugar je, almaklumlah, tenaga semua simpan.
Nak buat blogwalking waktu petang ni, memang susah. Bukan susah nak blogwalking, tapi susah sebab line internet terlalu slow. Nak bukak satu2 blog tu makan masa, last2 bila sejam habiskan masa kat laptop, cuma dapat blogwalikng 3 atau 4 blog je…kan buat penat tu. Masa buat promosi, macam2 diorang cakap…lajulah, boleh download macam2 lah, tiada gangguan lah, tapi bila dah beli dan pakai… emmm sama saja. Orang kuning ke, orang merah ke, orang biru ke, orang oren ke…semua sy dah try. Cuma orang hitam je belum…So apa rancangan anda weekend ni?

3 comments:

  1. Time hujan boredband mcam tak laju la...aduh..sama la kes kat sini..boredband asyik buat hal..anyway, time hujung minggu ni nak habiskan masa dgn family je la..tak da plan lagi..hee

    Entry Semasa:
    Meninggal Selepas Ciuman Pertama

    ReplyDelete
  2. santai, sekarang fda tengah komen entry santai sambil berlatarbelakangkan ujan lebat... uwaa... fda baru bgn tdo.. sbb asar dah menjelang

    ReplyDelete
  3. salam
    hoho..jgn sekali mencoba org hitam sbb org hitam tu org minyak. minyak tanah ke minyak masak ke minyak petrol ke minyak diesel ke, ia tetap 'membakar' ...rentung nanti.

    kak ct kat JB ni lagi dahsyat...berselang seli maxis ngan singtel...mampos byr bill kalau terlepas masok ke line temasek nu.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails