JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, February 27, 2011

2 COLUMN @ 3 COLUMN ?

3 column blog - Google bagi sample
Sambil kita berwalking2 ke blog orang lain tu, mulalah mata kita ni gatal nak tukar template blog sendiri sebab tgk orang punya cantik. Sekali sekala terfikirlah nak tukar kepada 3 column tapi ada jugak yang sy lihat 3 column blog nampak kelam kabut, tapi ada jugak yang nampak teratur dan cantik. Setakat ni sy masih lagi stick kepada 2 column tetapi disebabkan agenda2 yang sudah banyak dalam blog, maka macam 2 column tak dapat nak tampung...apa pendapat anda yang sudah pastinya bijaksana dan mahir dalam perkara ini? Sy ni budak baru belajar dalam bidang blog...:-) 
Weekend ni panas pulak. Rasa macam kemalasan nak keluar sana sini disebabkan cuaca, tetapi bila nak ke malam tu, hujan lebat dentum sana sini...masa tu dah ready pulak nak berehat..Kalau nak jalan pun kena tempat yang ada air cond macam kat hypermarket ke, supermarket ke, central market ke, fish market ke...pendekata, belakangnya ada market...


7 comments:

  1. salam..cam lawa je 3 kolum tu..hehe

    ReplyDelete
  2. saya pun kira nak tukar template. tp takut lak segala post dan komen2 lari ntah kemana. sb pernah dulu tukar, rosak! huhu

    ReplyDelete
  3. depend kat en jss..
    kalau rasa mcm byk je nk ltak kat blog, amek yg 3 column..
    tp tkut serabut pulak..
    cam tu, amek yg 2 column..
    nmpk kemas sikit..
    x ok jgk??
    emmmm..
    minx pndgn pro..

    -sy cuma budak baru blajar-

    ReplyDelete
  4. As salam..
    Pendapat saya...
    2 kolum pun dah cukup jika pandai atur dan susun betul2 benda yg penting. Drpd pemerhatian saya, blog ni terlalu byk widget yg tak penting dan lambat loading.kalau tukar ke 3 kolum, lagi bertambah berat nak loading...
    Cuba timbang berat blog awak.rasanya dah terlebih had ni...

    Timbang Berat Blog

    ReplyDelete
  5. Terimakasih atas komen anda semua. Akan sy fikir baik2..

    ReplyDelete
  6. ialah kalau asyik sama dari dulu mesti mcm boring. lebih2 diri sendiri yg hampir setiap masa tatap blog sendiri. cuma bila tunggu lama sgt nak d/load kekadang tu jatuh give up pulak.

    p/s : cuma kak ct pengunjung setia kat sini. kalau ikut hati...heheee

    ReplyDelete
  7. kak ct - tu yang sy tgh cuba kurangkan widget ni.. dah agak,kalau kak ct punya komen 100 darjah celcius mesti lambat nak bukak blog ni..:-)
    tqvm sebab sentiasa menjadi pengunjung setia... hargai sangat2.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails