JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, January 14, 2011

TENGAH PLAN NAK BUAT AWARD


Rasanya minggu ni susah sikitlah nak buat entry sebab sy plan nak buat award sempena berakhirnya tahun 2010 ni dan sepanjang 5 bulan lebih sy berblogging ni sy belum pernah bagi orang award, terima adalah..Nanti orang cakap terima aje, memberi tak ada ke? Tak elok jugakan, jadi ni tengah mengerah otak untuk mereka award. Walau apapun, menerima atau memberi award ni hanyalah sekadar untuk memeriahkan lagi dunia blogging kita dan bukanlah bertujuan untuk menunjuk atau meminggirkan sesiapa..kan..kan..kan.

So apa agenda anda pulak weekend ni? Ada agenda tertentu ke? Sy ingat nak masak lokan goreng..idea daripada kak zurena tapi kenalah cari lokan dulu, rasanya susah sikit nak dapat lokan yang fresh2 kat hypermarket tapi cuba dululah. Sekarang ni tak boleh nak cakap, kadangkala barang-barang basah ni ada yang fresh, tapi bila pergi hari lain tak fresh pulak walaupun stock baru..So, kena pandai pilihlah. Apa-apa pun, happy weekend ye.

5 comments:

  1. RuSh D - Tq and happy weekend
    aisyahhussein-me - Kalau kat blog kak zurena dia bakar je cicah dengan sos. Fresh2 memang sedang tapi sy plan nak buat rendang lokan..nanti sy bagi resepinya pada hari sabtu atau ahad. tunggu ye.

    ReplyDelete
  2. weekend ni dh fully booked...
    hahhaha!!!
    jom pi archery @ Swy Piramid..

    ;)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails