JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, January 7, 2011

SEMPAT CURI-CURI POST ENTRY

Semasa sy menaip entry ni, sy dah pun mengomen di 225 blog dalam masa 1 hari... Rasa cukup puas hati sebab pada asalnya target untuk mengomen 200 blog sehingga penghujung Sabtu tetapi terlajak pulak. Tapi ada jugak blog yang lebih kepada monetary blog, so yang itu sy tak komen panjang2.. ada jugak entry yang berbentuk sajak, so sy balas pun guna sajak jugaklah :-)....kata orang masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang lembu kene boooo. Tetapi yang paling best ada jugak yang entry luahan rasa dan cerita emosi masing2.. yang ini sy paling suka sebab boleh bagi komen panjang2 sambil memberikan idea2 beras BERNAS..
tapi tujuan asal adalah untuk memeriahkan blog rakan bloggers dan mengeratkan siratulrahim..itu aje... Bila cakap pasal blogging ni siapalah kita tanpa rakan bloggers kan? Takkan taip sendiri baca sendiri komen sendiri?
So....sy masih dalam misi sy sendiri untuk mengomen. 

4 comments:

  1. wahhhh!!!!
    mesti byk masa free nie...

    hehhehee

    ReplyDelete
  2. salam...
    ni 1st komen dari saya...;)
    bgs jgk ek kamu lawat semua blog..hehe

    ReplyDelete
  3. wah,bagus...
    ak pn nk komen pn tgk mana yg mampu komen jer..

    ReplyDelete
  4. blog sy tmasuk senarai ye. thanks sbb sudi bls pantun sy tu :D

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails