JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, January 12, 2011

RUPANYA KITA SERUPA

Hari ni sy breakfast di salah sebuah restoran old town white coffee. Makan biasa je untuk seorang bloggers...kalau makan berat, macam mana nak menaip lagi, nak makan lagi...so order roti bakar dan kopi secawan dan blogging. Sy orang pertama yang datang restoran tu..macam biasalah, tapi selalunya adalah 2 atau 3 orang yang jugak makan dan membawa laptop sambil berWIFI disini...tetapi hari ni, ada lebihkurang 17 orang yang menggunakan laptop. Wahhhh meriahnya kat sini, macam pejabat pulak sebab setiap meja ada laptop dan yang paling melucukan sy ialah sy sempat curi2 tengok screen laptop salah seorang yang berada di depan sy...dia tengah blogwalking!! Hahahaha...tak sangka terjumpa geng bloggers kat sini. Apa2 pun, bloggers is everywhere....you'll never know until u see them. Mungkin jiran anda, mungkin tokey kedai runcit bawah office anda, mungkin mamak yang jaga kaunter restoran, mungkin student yang tengah tunggu bas, mungkin surirumah yang sedang membeli bahan untuk buat nasi tomato.... atau yang berada di old town white coffee!

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails