JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, January 31, 2011

REPORT DAH, TIME TO PACK.

Pertamanya...terimakasihlah pada bloggers yang perihatin dan memberi komen pasal office sy kena rompak. Ni baru je lepas balik buat polis report. Rasanya memang kerja orang yang desperatelah sebab tak professional langsung sampai kopak atap zink, ceiling board yang dua lapis pun habis pecah. Hujan ehh? Rasanya tak adalah bocor sebab zink tu diorang cabut, so boleh pasang balik, yang teruk ceiling board yang pecah jatuh bertaburan atas meja dan lantai. Sekarang ni tengah pasang balik zink kat atas...tapi rasanya kalau pencuri tu bijak, diorang tak datang balik dan sebab memang tak ada orang pun simpan duit kat dalam office, unless lepas ni diorang aim komputer pulak...ohhh tidak, sy kena bawak balik cpu sy ni...macam-macam ada.
So far, tak ada apa langsung pun yang diorang dapat ambik sebab diorang cuma nak ambik cash, kecuali membuat semua barang-barang office rosak dan bersepah.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails