JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, January 31, 2011

OFFICE KENA ROMPAK!!

Keadaan macam kena gempa bumi
Hari ni ingatkan datang office sy nak relax sikit sebab kebanyakan orang dah mula bercuti. Biasalah sy orang yang awal bukak office. Sesampainya kat pintu kaca, hati dah rasa tak sedap. Pintu atap depan pintu office terbukak. Sy intai2 kat dalam semua barang dah bersepah. Sah!! Office sy kena rampok.. opss rompak. Habis semua barang bersepah. Diorang bukan masuk ikut pintu depan tapi masuk ikut atap. Pandai betul :-) Habis semua barang2 bersepah. Diorang aim for cash sebab komputer2 semua elok, so it must be somebody desparate for cash..maklumlah nak raya ni. Hissshh, hilang sekejap rasa nak relax tadi, kenalah pulak nak mengemas.. Tapi beberapa bilik teruklah bersepah sebab ceiling2 semua jatuh kena terjah. Nasib baik dia tak cabut wayar2 komputer ke, ambik internet punya modem ke, kalau tak, tak dapatlah sy nak post entry ni. Terimakasih ye sebab tak ambik modem internet..ahakksss

12 comments:

  1. aik!sempat lagi merompak...merompak dari atap susah lah nak bawa naik komputer2 tu..agaknya kalau larat..habis juga kena kebas tu...jaga-jagalah lepas ni..

    ReplyDelete
  2. mungkin tak lama lagi akan ada perompak yg invisible..
    tak payah susah-susah kopak-kopak ni..
    sapa tau kan..
    zaman dah makin moden dan canggih..

    ReplyDelete
  3. selamat...ujan tak mencurah-curah sbb atap dah tiada...almaklum musim ujan. tabah! dugaan!

    ReplyDelete
  4. next time, kunci atap sekali.

    kak ct dah hilang akal ke apa nak soh lock atap sekali.

    ReplyDelete
  5. giler tegar perompak masuk opis...huhu

    ReplyDelete
  6. Salam..

    tak buat report polis ke? kalau dah report, jangan kemas dulu.. mungkin polis nak siasat apa2 ke.. ;)

    ReplyDelete
  7. huhu de mood lg eyh nk post entry:D redha je la kan, ada hikmah d sebalik kjadian

    ReplyDelete
  8. opis sy pun penah kene pecah gak.. diorang cari duit jer.. komputer diorang xamik. jenuh nk kene kemas semua yg berselerak weii

    ReplyDelete
  9. Norfa - laa kena rompak jugak ke? emm betul tu, nak mengemas yang leceh..macam baru pindah.
    tigasukumaut @ TSM - entry tetap jalan walapun office berselerak...hilang sikit tension mengemas.
    Ustaz Love - Thanks for the advise. Baru buat report dan diorang dah pun datang buat "CSI". Sekarang tgh kemas.
    et - kerja diorang...mungkin lepas dunia sekarang.
    kak ctpayong - wah..wah..wah. Selalu kita kenakan dia, sekarang balas dendam ye..anyway, thanks for the advise..Ni tengah nak letak zink berlapis2 macam kuih lapis.
    abiggirl - yeaah betul...perompak sekarang ada macam2 kriteria...
    ummiarrisa - nak raya ummi, apa saja yang dapat, diorang akan buat. thanks for the advise. will do.

    ReplyDelete
  10. abis kena selongkar..selamat x hilang2 pe..

    ReplyDelete
  11. RuSH D - selongkar tu dah pasti, barang bersepah tu dah pasti, dokumen berterabur tu dah pasti, pecah sana pecah sini dah pasti...tapi yang baiknya, tiada barang hilang sebab diorang aim cash...

    ReplyDelete
  12. sempat lagi mencuri tu....adoooiii...sbr ye...
    kalo dpt tangkap pencuri tu...kasi sekeh kepala...hehehe

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails