JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, January 21, 2011

KALAU DAH NAMA CUTI

Mydin USJ - Ehsan Google
Kalau dah namanya cuti, maka cuti jugaklah daripada memegang laptop. Hari ni memang tak sempat nak menjengah laptop sy sebab sy berada di luar berjalan sambil bersantai, tapi bukanlah sy join perarakan di Batu Caves ye...Sy sempat singgah di Mydin USJ sambil meninjau2 tempat makan. Kat situ pun dah macam-macam sales dibuat sempena Tahun Baru Cina yang akan menjelma tidak lama lagi. So hari ni sy makan mee rebus johor. Cakap pasal mee rebus johor ni sy teringat mee rebus lan janggut dan mee rebus wahid yang memang famous kat jb. Memang susah nak cari mee rebus yang sama dijual di KL ni tapi adalah satu dua tempat yang rasanya boleh tahanlah tapi masih tak sama dengan mee rebus diorang. Rasanya orangramai pun mengambil kesempatan untuk membeli belah sambil berjalan-jalan sempena cuti Hari Thaipusam. Anda bagaimana? Sy pasti ada yang sibuk mengemas rumah, ada yang busy buat assigmnent dan report, ada yang sibuk memasak, ada yang menonton rancangan tv dan macam-macam lagi.

2 comments:

  1. salam,

    saya selalu ke mydin usj... hehe beli brg2 dapur.

    ReplyDelete
  2. saya busy online..
    tapi tak siap2 jugak keje..
    hehe..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails