JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, January 24, 2011

JOM MAKAN DI OLD SEREMBAN STATION KOPITIAM

Lama benar sy tak buat entry jom makan-makan. Maknanya apa murid2 sekelian? Ye maknanya dah lama jugak sy tak makan luar :-) Dulu bolehlah buat entry ni sebab masa tu bulan puasa, so kebarangkalian untuk berbuka di restoran2 atau kedai2 makan tu besar, sebab tu boleh buat entry jom makan-makan. Kali ni sy sempat makan di Old Seremban Station Kopitiam. Bukan makan di Seremban ye, nama je Seremban Kopitiam. Makanan dia memang ala-kopitiam terutama roti bakar atau roti kiap dan white coffee. Hari tu sy order lamb stew with rice dan air honey lemon. Memang sedap betul lebih-lebih lagi lamb stew dia lembut selembut kapas opss nanti tak makan pulak tapi memang lembutlah. Selain daripada tu, banyak lagi menu dia yang sedap2. Ingat tak sy ada buat entry pasal ruang legar di Summit USJ, sy lupa nak letakkan gambar ruang legar yang memang sebijik macam ruang pementasan opera cina, nanti entry akan datang sy akan letak gambar.

6 comments:

  1. lapar la pulak tengok entry ni.... Dah la tengah keje malam. Mana pulak nak cari lamb stew malam² ni... Huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Daniela - tu bunyi macam sedap tu :-)
    Kurekure Comel - memang sedap, nanti trylah.
    Siti Radz - bukan ke kerja belah siang, tak tahulah pulak nak baca entry waktu malam

    ReplyDelete
  3. Tengah keje malam and baca entry ni pun waktu malam... huhuhu.. :)

    ReplyDelete
  4. mhal ke?
    saya tunggu orang belanja je..
    :D

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails