JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, January 6, 2011

JOM KOMEN-KOMEN

Jangan salah tengok tajuk ye...:-) Rasanya start hari ni sehingga hari Ahad, sy ingat nak komen blog2 yang sy singgah sambil blogwalking sekali. Sebelum ni sy ada jugak meninggalkan komen tapi atas dasar 'you komen i komen". So kali ni, sy redah je tak kira blog sapa. Biasalah bagi yang bekerja ni, bukan ada masa yang terluang sangat, so terlalu limited untuk buat entry, chat kat shoutmix sambil bw, komen, cari idea nak buat entry.. itu baru pasal blogging je. Kira macam wartawan jugak bloggers ni. Nasib baik ada Nuffnang, Google Adsense, YS, Mangga dan lain-lain, jadi kira berbayar jugaklah walaupun tidak secara langsung. Kira macam bonuslahkan...asalkan jangan salah gunalah, nanti kena ban pulak.
So, apa kata anda join sy sekali, kita buat minggu komen-komen. Penuhkan komen di blog rakan-rakan anda yang anda rasa selalu mengikuti anda tidak kira kerap atau kadang-kadang atau jarang-jarang atau sekali-sekala. Ini jugak merupakan salah satu cara untuk kita mengeratkan siratulrahim secara tidak langsung... So, let's comment. Sy mulakan dengan mengomen diri sy sendiri...:-)  

9 comments:

  1. ooo suruh komen ye..tak pe nnt sy komen lain kali

    ReplyDelete
  2. dasar 'you komen ikomen' tu memang ramai yang pakai.. hee

    ReplyDelete
  3. xpe2....xsuruh pn aku datang komen ! weeee

    ReplyDelete
  4. jum komen sampai lebam..wahahahaha

    ReplyDelete
  5. piin piin..dtg tggalkan komen..hiik

    ReplyDelete
  6. nulhazwany - memang betul tu, rasanya memang kebanyakan buat macam tu.
    zal cdpx - tq fro the komen dan harapnya ianya berterusan.
    Didie Yana - macam segmen ehh? Segmen apa ye?
    babykristal - ni komen apa yang sampai lebam? lebam jari ehh?
    kechik yg comey - ponn..ponn..tq sebab tinggalkan pesanan.
    Tinta NurAZ - of coz sy tahu...takkan dipaksa pulakkan...anyway, terimakasih banyak2

    ReplyDelete
  7. idea yang bagus.. jom komen blog kawan2

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails