JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, January 13, 2011

FACEBOOK TAK JADI TUTUP! GARA-GARA SIAPA?

Baru beberapa hari lepas, pengasas Facebook menyatakan bahwa ruangan website popular Facebook akan ditutup, timbul pulak spekulasi yang ianya akan tidak jadi di tutup gara-gara seseorang. Siapa dia ye? Katanya semua ini timbul apabila pengasas-pengasas laman web terkenal berchatting sesama diorang dan dari situlah bermulanya perbalahan dan akhirnya Mark Zuckerberg tak jadi nak menutup Facebook. Antara perbualan mereka adalah seperti di bawah:
Masa sy baca kat blog eikieyn di http://eikieyn.blogspot.com, nak tergelak sy...Thanks eikieyn ye sebab benarkan sy copy this part. Anyway, tak bolehlah nak gelak banyak2, nanti marah pulak dr Rozmey, sorry ye doc..Dulu sy pernah satu tempat belajar dengan dr Rozmey ni, sebenarnya dia punya style rambut daripada sekolah menengah, masuk U sampai sekarang memang tak berubah...macam tulah style dia.

11 comments:

  1. muahahaha perlu kw ade dRomzey tu??hehehe

    ReplyDelete
  2. tbe2 ade dr rozmey tuuu....asik kena perli je kesian pulak

    ReplyDelete
  3. saya pun gelak sama...ingatkan betul2 lah...buat suspens je..

    ReplyDelete
  4. hahaha part dr rozmey tu TERBAIKKK!!

    ReplyDelete
  5. kak ct asyik kena je kat sini. next time datang nak naik kete kebal la...

    ReplyDelete
  6. sorrylah ye...memang sy pun nak terkena jugak.

    ReplyDelete
  7. hehe...
    memang style lah rambut tu..
    dah lama rupanya dia bela rambut macam tu..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails