JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, January 10, 2011

FACEBOOK AKAN DITUTUP PADA 15th MARCH?


Biar betul? Biar betul-betul!! Sekali baca macam tak percaya, dua kali baca macam tak percaya..berkali-kali baca, macam lawak pulak..Facebook ditutup? Kalau accounts book ke, note book ke, buku 555 book ke.. boleh percaya, ini facebook...Ini adalah ucapan yang diberikan oleh CEO facebook:


PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.
“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.
“After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”
Bagi sy, susah untuk dipercaya tetapi itulah yang dinyatakan dalam weeklyworldnews.com kerana facebook sekarang ini adalah diluar kawalan dan terlalu banyak spam atau hacking agaknya. Katanya lagi, jika ada gambar2 yang masih ada dalam akaun, sila keluarkan kerana selepas ini anda tidak akan mendapatnya kembali. Sehingga sy menaip entry ni, sy masih nak ketawa kerana macam tidak percaya facebook akan ditutup..Lepas ni mesti orang akan berpusu website lain pulaklah. Anda bagaimana? Percaya tak?

5 comments:

  1. Jangan tertipu...cuma khabar angin je tu. :)

    http://www.bluedianthus.com

    ReplyDelete
  2. memang haru la pas ni...baru jer delete akaun myspace n friendster,huuaaa~`
    tp selamat ader blog...leh concentrate kt blog..^^
    btw nice share~ ^^

    ReplyDelete
  3. Tak pastilah akan kesahihannya tapi mungkin anda boleh ke website yang dinyatakan...Mungkin ada propaganda lain ..mana tahu?

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails