JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, January 19, 2011

DIA DATANG BALIK DAH...

Terus terang, lepas makan tadi memang banyak idea keluar nak tulis..itulah, inilah. Setengah jam lepas duduk kat meja, mulalah perasaan melayang-layang datang. Mata mulalah kuyu semacam, kalau ambik gambar masa tu memang macam orang jepun...emmm tak pun korea pun boleh. Tiba-tiba, boleh hilang semua idea tu. Puas perah, picit, tekan, urut kepala tapi hampehhh. Hilang terus idea tu...tapi azam tahun 2011 opsss. Tersasul pulak. So redah jugak terus taip secara spontan kerana memang selalu sy akan menaip spontan kebanyakan entry, mana tahu idea lain pulak datang... Sementara sy menaip ni, sy tengah dengar lagu Hidupku kan damaikan hati mu, nyanyian daripada Cafeine. Cari jugak kat fullmusik tapi tak ada dalam stock, ingatkan nak tukar lagu thema blog, kalau nak guna widget lain takut nanti effect masa nak bukak website, dia jadi slow motion...orang dah tidur baru blog kita dapat bukak kesemuanya. 
Hari ni sy sempat go through semua jom santai member punya blog plus dengan member yang rajin blogwalking daripada pagi tadi...macam balas membalas bw pulak. Ada cerita suka, ada cerita duka, ada cerita kelakar pun ada...recpect you all kerana mempunyai ideas yang superb untuk blog anda...Tapi tak payahlah sy ceritakan, diorang punya website tu ada di sebelah kiri blog ni...klik aje. Anyway, Esok cuti dan bagi mereka yang menyambutnya, Selamat Hari Thaipusam. 

2 comments:

  1. yeayyyy... sok cuti... leh wat clearence stock umah yang macam tongkang pecah ni... pagi td landlord dtg lagi ketuk pintu carik pasal... aduhai... 11 hari lagi nak blah rasa cam 11 tahunlah santai

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails