JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, January 21, 2011

BREAKFAST DI BURGER KING KLCC

Ruang legar KLCC
Ahaakkss..inilah namanya entry terjah ataupun entry terliur ataupun entry tak ada idea. Bukannya apa, sekali sekala nak jugak buat entry pasal makan ni..yelah mana tahu dok2 taip pasal makan ni tiba-tiba terkeluar idea lain pulak. Sebenarnya pagi ni sy ada appointment kat sekitar KLCC dan oleh kerana untuk mengelakkan jam, maka selalunya sy datang awal, so singgahlah tempat yang selalu sy singgah iaitu Burger King sebab ada WIFI :-) Di ruang legar KLCC jugak sedang rancak bagi persiapan Tahun Baru Cina...biasalah, warna merah mesti tak lari punya..Hari jumaat ni biasalah,ada setengah office yang bekerja setengah hari atau diorang panggil hari santai...sebab rehatnya panjang dan minda pun dan tak ada kat tempat kerja sebab teringat pasal weekend...Anyway, till next entry. Keep in touch.

4 comments:

  1. lame x mkn BK..uwaaarghhh..ngidam plak..hihi

    ReplyDelete
  2. hohoh
    selamat hari raye cine
    yeah ujung bulan shopping raye cine

    serbu jgn tak serbu...
    wee~~

    ReplyDelete
  3. dah lame ta mkn burger king..

    p/s: u tinggalkn link salah la kt shoutbox..cube check semula.huhu~

    ReplyDelete
  4. khumaera ismail - sy pun tak dapat nak masuk yr blog...kenapa eh?

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails