JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, December 17, 2010

KEDAI RM5 SEMAKIN POPULAR

Sekarang ni semakin banyak kedai-kedai yang menggunakan konsep RM5 satu barang...Tak silap sy, dah dekat 4 @5 kedai yang sy jumpa menggunakan konsep yang sama. Pada entry yang lepas, sewaktu sy pergi ke sunway pyramid,sy ada menyatakan tentang banyak kedai yang mengadakan promosi dan diskaun serta jualan sempena perayaan Krismas yang akan datang dan sy ada mention tentang satu kedai yang menjual semua barang RM5. Apa saja barang yang anda perlukan semua berharga RM5 tidak kira handbag, payung, wardrobe accessories dan pelbagai lagi barangan yang memang menarik. Barang makanan pun ada. Sewaktu sy pergi tu, sy tak sempat  nak masuk Cuma tengok daripada luar je sebab orang terlalu ramai di dalam dan sy ni kalau tengok orang beratur panjang…emmmm malaslah sikit. Kalau yang rasa penting je, baru sy sanggup beratur panjang. Nama kedai tu ialah Daiso Japan. Rasanya terletak di antara bahagian Orange Block Sunway ( kalau tak salahlah ) Selain daripada Daiso Japan tu, Sy rasa hampir 80% kedai2 di Sunway Pyramid mengadakan jualan termasuk Jusco yang mengadakan jualan sehingga 70% barangan baby, stationery, pakaian, handbag, kasut dan macam-macam lagi. Ada masa, datanglah….promote sikit.

2 comments:

  1. Kedai 2 ringgit pun banyak...
    best gak shopping tempat2 camni kan.


    salam kenal ^_^

    ReplyDelete
  2. hihi..ada kedai rm 2 jugak..tp barang dia xsemua dua hinggit...hihi

    bestnya kedai ni... ni tercampak jauh di terngganu.. xsempatnya nk shoping2 kt sunway..huhu

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails