JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, December 7, 2010

JUSCO SALES LAGI

Replika pokok krismas di Jusco Bkt Tinggi

Petang tadi sy sempat ke Jusco Bukit Tinggi. Tengok2, sales lagi kat Jusco. Rasanya baru sy buat entry pasal Jusco ada buat sales sampai 19 Nov, tup-tup diorang buat sales lagi daripada 20 Nov sampai bulan January 2011. Nampak gaya Jusco buat sales sepanjang tahun jelah. Tak ada hari yang tak sales J. Di bahagian ruang legar sudah terbina sebuah replica pokok Krismas yang tingginya mencecah ke tingkat 2 shopping kompleks itu, dan bentuknya lebih kurang sama dengan replica yang sy lihat di ruang legar KLCC. Tahun ni sy lihat banyak pokok Krismas warna putih, macam pokok kat I City. Memang ramai orang, mungkin hari cuti so ramai yang mengambil kesempatan untuk berjalan-jalan cari makan. Semasa balik tu, sy sempat singgah ke satu kedai yang menjual makanan ringan, sy tak ingat apa namanya tetapi menu XXL Chicken dia tu pernah sy nampak ada orang menjualnya di Bazaar Ramadhan yang lalu. So sy nak cubalah sweet plum potatoes fries dia yang dia tulis kat situ hot seller. Memang sedap rasanya, ada sedikit rasa macam Mc Shakers ( Kat Mc Donald ). Mungkin anda patut cuba. Harganya satu bungkus dalam RM4...tapi sorrylah tak sempat pulak sy ingat nama apa tempat tu tapi rasanya kat mana-mana shopping kompleks dah ada dah...

3 comments:

  1. wow..bestnye..jom shoping!

    tetibe je..haha

    :P

    ReplyDelete
  2. nnt kak ct nak cuba rasalah... nak tukar selera plak..asyik makan masakan sendiri je & ujung minggu dok sibok penuhi jemputan " wen-wen"...

    ReplyDelete
  3. wah hari ni dua ct komen.
    ctpayong - kak ct cubalah, bagi sy memang sedap ada rasa masam manis.dia pakai ubi keledek.
    ct kamila - aa ahhh, boleh pulak tetiba tukar macam transformer..anyway, banyak masa lagi..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails