JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, November 5, 2010

DIGI LINE AT PORT DICKSON WAS VERY BAD

Emm Not Today.
Kalau entry kali ini sy berjaya post, bermakna ianya merupakan kali ke 15 barulah sy berjaya. DIGI line kat Port Dickson was very bad. Very frustrated because bila line was bad, bermakna sy tak dapat nak buat entry, tak dapat nak balas blogwalking dan bertanya khabar kepada rakan bloggers yang lain...Pada mulanya sy ingatkan cuma line internet, but my handphone line pun sama...unfortunely, line phone pun sy guna DIGI.. almaklumlah, pengguna setia DIGI. Sy dah guna line DIGI ni sejak daripada tahun 1998 lagi sehinggalah kini. Hopefully DIGI will do something about it, mana tahu ramai bloggers yang berada di Port Dickson ni... Anyway, bukan itu yang saya nak cakap entry sy pada kali ni, tapi sebab frust sangat, setiap kali nak post, line problems...retrive balik, dapat line...lepas tu bila nak post, dia hang pulak...kemudian hilang balik. Kat sini yang nampak cuma orang biru je...orang kuning belum nampak lagi... :-)

2 comments:

  1. byk x pd tp x penah stay kat selesa ni lagi..

    apa ye tajuk lagu ni? sedap!

    t dh private blog.. ingat nak ur emel add.. nk invite u.. ni my emel, ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  2. tajuk lagu ni ialah takkan pisah nyanyian eren. Nnt i add yr email...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails