JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, November 1, 2010

SUMMIT USJ BERWAJAH BARU

Bukan sahaja Plaza Masallam..opsss Plaza Shah Alam saja yang berwajah baru, Summit USJ jugak tidak ketinggalan melakukan beberapa perubahan di ground floor serta bahagian-bahagian lain bagi menarik ramai pengunjung datang kesana. Paling ketara bila banyak kerusi2 untuk bersantai diletakkan di tengah-tengah floor tersebut untuk kita berehat. Kerusi2 dia pun comel dengan warna2 yang striking...cuma kerusi tu keras sikit...kalau setakat nak duduk boleh, kalau nak bersandar ke, nak betulkan urat pinggang ke, baik pi kat kerusi urut yang terletak kat tepi tangga...bayar RM1 dapat urutan daripada kaki ke kepala dalam masa 3 minit!! Lepas tu rasa segar sekejap.... Anyway, rasanya bagi shopping kompleks tempat2 lain, sy cadangkan memang harus dibanyakkan kerusi2 untuk pengunjungkan berehat sebab ialah...bila dah datang shopping complex mesti jauh perjalanan, kaki mesti penat, so kalau ada kerusi untuk berehat, boleh lah rest down sekejap sebelum menyambung perjuangan membuat window shopping....

2 comments:

  1. wah..sy pun br prasan changes ni sabtu ritu...mmg rase bes sikit dtg summit..walaupun kecik,tp ramai dtg :D mgkn org2 y dtg tu org2 suabng cam sy ;)

    ReplyDelete
  2. ye betul tu mardhiah. Kalau tak salah hari sabtu dan ahad diorang ada buat sales kat ruang legar..
    pakaian berjenama berharga hanya RM5 je... ada singgah tak?

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails