JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, October 30, 2010

SATU HARI DI WORKSHOP


Bumper sebelum di ganti
 Hari ni sy berada satu hari di workshop atau bengkel kereta kerana bumper kereta sy kena langgar. So kena tukar bumper dan kena spray sekali yang memakan masa 1 hari. Tak dapatlah sy nak blogwalking dan buat entry baru siang tadi sebab kat sini tak ada kedai makan yang ada WIFI, dan broadband pulak tertinggal dirumah...so bersantai sajalah hari ni sambil melihat pemandangan yang indah di workshop kereta. Macam mana boleh accident? Emmm sebenarnya bumper kereta sy dilanggar oleh sebuah motor. Bukan salah saya dan bukan jugak salah penunggang motor....kuang..kuang..kuang! Habis tu salah siapa ye? Next entry saya ceritakan...
So bila kita dah terbiasa buat entry atau setidak2nya bw tiap2 hari, bila hari ni sy tak dapat buat, rasa serba tak kena aje...risau pun ada, gelisah dan bimbang pun ada...kata orang macam ada sesuatu je yang tertinggal bila tak dapat nak blogging.... punyalah impak maksimanya blogging ni sampai satu hari tak blogging pun rasa macam setahun...cehhh wahhh....bermadah sekejap. Anyway, jika ada msg yang lambat balas tu, sorry ye but sy akan sentiasa membalasnya walaupun lambat...tu dah jadi motto jom santai sekejap

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails