JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, October 26, 2010

KATA ORANG BUNCIT TANDA ROMANTIK

Opss Google bagi gambar sebelum dia buncit :-)

Ramai orang yang memperkatakan tentang sifat2 seseorang daripada fizikal semulajadi seseorang dan salah satu daripadanya adalah perut. Macam-macam sifat atau karektor yang dikatakan bergantung kepada keadaan perut seseorang.  Ada yang kata kurus orangnya penjimat. Buncit of coz lah kuat makan dan ada juga yang mengatakan orang buncit atau bahasa lembutnya boroy ni romantik. Betul ke? Emmm tang mana yang dikatakan romantik ni ye, adakah disebabkan kebuncitan itu sendiri yang menampakkan mereka ini kelihatan comel dan sekaligus menyerlahkan keromantikan mereka? Rata-rata mereka yang  berbadan besar mempunyai suara yang lunak dan boleh menyanyi. Mungkin ini jugak merupakan salah satu sebab mereka romantik. Secara puratanya mereka yang berbadan besar dan boroy ni tidak mempunyai stamina yang tinggi ( kecuali ahli sukan dan dan dalam hal2 tertentu ) dan keadaan ini jugak menyebabkan mereka mudah penat dan situasi ini mempengaruhi mood mereka iaitu dapat mengurangkan mood rasa marah disebabkan kekurangan stamina.  Mereka yang berperut buncit jugak kadangkala sedar yang mereka berperut buncit menyebabkan mereka mempunyai pelbagai ilham dan idea meromantikkan keadaan sehinggakan pasangannya tidak ‘sedar’ kebuncitan perut mereka.. kata oranglah.  

4 comments:

  1. huhu.... nak komen tapi speechless plak..

    entry terbaru "kekasih gelapku"

    ReplyDelete
  2. ni mesti pasangan masing2 tak buncit ni..:-) sebab tu ada yang speechless, ada yang ahaakkss dan terpegun...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails