JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, November 1, 2010

JUALAN MURAH DI SUMMIT USJ


Pakaian berjenama hanya berharga RM5 je!! Selain daripada tu ada jugak jualan untuk kasut2, buku2, handbag2 dan pelbagai barangan dengan harga jualan sehingga 70%....Emmm ada satu masalah aje. Jualan tu sy tak pasti sampai bila...lupa nak lihat poster diorang. Harapnya sampai Deepavali sebab sy tgk barangan diorang memang banyak stock lagi...Kalau tak ada lagi. Maafkan kami...maafkan kami. Anyway, hari Ahad lepas ada pelbagai acara yang dijalankan di sana seperti pertandingan tarian, nyanyian dan acara bebas pakai sari pun anda. Seronok tgk gelagat mereka terutama kanak2 yang buat persembahan...Sy rasa kat pentas tu sempena Hari Diwali yang akan datang tak lama lagi. Di samping hari Diwali, ada jugak yang tumpang2 menyambut Hari Halloween ( negara kita tak menyambutnya) dengan mengadakan promosi2 berhantu...tengok poster pun dah tahu...!!! Yang pasti, sekarang ni kat mana2 lagu2 India dan bollywood pulak yang berkumandang... apa lagi kalau bangra....opsss sila jangan goyang kaki anda ye.

4 comments:

  1. submit usj?? dekat je tu... hehe harap2 ada lagi sales...bole gi jengok..

    entry terbaru "disana menanti disini menunggu"

    ReplyDelete
  2. wow! best tuu
    shooping sakan nie!!
    hahah
    tapi sayang akk tak pasti date die..
    kalau akk tahu date die sampai bile..
    pasti mia pergi punye kak!!! heee

    ReplyDelete
  3. smlm baru je g summit...heheh mmg best..:)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails