JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, October 27, 2010

GANTUNG TANPA SEBAB

Memang bila setiap kali terjadi situasi sebegini, semua benda serba tak kena... opsss, lupa nak translate tajuk di atas. Dalam bahasa Inggeris nya ialah Hang Without Notice...bukan ditujukan kepada orang tetapi kepada PC. Yaaaa...itulah yang terjadi sehinggalah sekarang barulah sy dapat masuk balik dan meninjau rakan2 punya entry dan buat perjalanan blog...tetapi malang tidak berbau, bila PC dah ok, shoutmix pulak yang buat hal. Semua member punya blog, shoutmix diorang tak boleh connected, so tak dapatlah sy nak buat singgah balas sambil membalas komen-komen rakan bloggers yang cukup setia...satu tepukan gemuruh untuk anda semua.
Bila cakap pasal keadaan di atas, pernahkan anda jugak mengalami keadaan di mana pada masa tu, apa saja yang anda buat, semua tak kena. Daripada start bangun pagi sampailah ke malamnya. Ada saja yang tak betul dan tak kena. Kereta rosaklah, baju koyaklah, pakai stokin sebelah lainlah, baju kurung tak gosoklah, gigi lupa gosoklah, masuk kereta kunci tertinggal lah dan macam2 lagi situasi yang membuatkan anda kata..."Hari ini bukan hari saya " atau dalam bahasa Inggerisnya " Not my day" atau dalam bahasa Mandarin "Wa Ai Ni"... :-) 

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails