JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, September 21, 2010

ULASAN MOVIE - GROWN UPS

Filem  Grown Ups mengisahkan tentang perjalanan hidup 5 sekawan yang rapat semasa kecil dan kemudian masing2 membawa haluan masing-masing .30 tahun kemudian, mereka dipertemukan kembali untuk menghadiri pengebumian jurulatih bolakeranjang mereka semasa kecil dulu. Dari perjumpaan itulah berlakunya kisah-kisah lucu yang cukup mengelikan hati anda. Bagi sesiapa yang inginkan ketenangan jiwa sambil  bersantai, cerita ini memang sesuai untuk anda. Adegan-adegan para bapa melatih anak2 mereka sehinggakan mereka tidak dapat mengawal diri, menyebabkan si bapa yang yang bermain semua permainan kanak2….cukup kelakar dan lawak. Dibarisi pelakun2 komedi terkenal seperti Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade dan Rob Schenieder pasti membuatkan anda tidak kering gusi melihatnya.
Jom santai sekejap - ****

4 comments:

  1. haaa nak tengok ye...mari mari mari. dvd murah saja dijual disini...:-)
    kat panggung dah tak ada kot..kena beli dvd cerita tu lah nampaknya but for me, memang kelakar

    ReplyDelete
  2. bagi saya cerita ni memang best dan seronok untuk ditonton..bukan setakat lakunannya tapi skripnya jugak.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails