JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, September 27, 2010

JOM SANTAI BERSAMA DIGI IPHONE 4

Iphone kini sudah menjangkau kepada IPhone 4. Dengan combinasi DIGI membawa kepada satu lagi era baru dalam dunia teknologi komunikasi. Daripada penggunaan surat, talipon bercable, wireless telephone hinggalah ke IPhone 4. Dengan kecanggihan panggilan video bergambar daripada IPhone 4 ke IPhone 4 menggunakan Wi-Fi, Kesempurnaan dan ketajaman resolusi phone screen dengan lebih daripada 4 kali pixel daripada IPhone sebelumnya. Anda juga boleh menggunakan multi task serentak tanpa mengganggu kelajuan application tersebut dan juga tanpa memberi kesan kepada jangkahayat batteri anda dan juga anda boleh merekod, menambah dan berkongsi video recording hanya di IPhone 4 ini.
Banyak application yang boleh didapati di dalam IPhone 4 dan bagi saya salah satu daripadanya adalah application tentang masakan!! Kalau nak masak resepi yang istimewa, yang sedap, yang lain daripada yang lain, cari saja resepi tu kat dalam IPhone 4. Anda boleh dapati pelbagai resepi daripada pelbagai citarasa dari pelbagai chef2 dan host2 yang terkenal seperti Martha Stewart, Jamie Olivers dan lain-lain. Jom Santai Sekejap punya resepi on next IPhone 5 :-)
Dengan DIGI yang mengadakan promosi post paid daripada serendah RM58 sebulan dengan kelebihan 200 sms percuma, 20 mms percuma dan internet 1GB serta caj panggilan yang rendah ke semua nombor, saya rasa sesiapa saja mampu memiliki IPhone 4. Promosi DIGI bermula daripada 24 September 2010.
Jadi hayatilah kelancaran dan kecanggihan IPhone 4 ini sambil melayari applikasinya yang banyak untuk anda terokai. Semuanya di hujung jari anda.
Salah satu resepi Jamie Oliver dalam IPhone 4

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails