JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, August 9, 2010

PROMOSI GIORGIO ARMANI DI KLCC

Tengahari tadi sewaktu berlegar di sekitar KLCC, saya terbau satu haruman yang cukup wangi baunya dan bila di ikut-ikut bau tu, rupanya datang dari ruang legar KLCC. Giorgio Armani buat promosi rupanya. Produk baru untuk lelaki dan wanita, namanya kurang nampak but you can see from the picture. Ramai jugak yang datang bertenggek terutamanya warga asing daripada belah timur tengah. Hari ni lunch saya makan fast food saja di Burger King, KLCC. Nak cepat katakan, lagipun kat food court KLCC terlalu ramai orang, so saya cari tempat yang tak ramai dan ada WIFI.... senang nak melayari internet.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails