JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, August 2, 2010

AUDIT TIME

Senyum Mesti Lebih.
Minggu ini maybe agak sibuk sikit sebab di jangka auditor akan masuk, so preparation untuk menjawab soalan-soalan SPM kenalah di readykan lebih awal. Walau bagaimanapun, disebabkan dah banyak kali kena soalan oleh auditor pada tiap2 tahun, rasanya macam dah tahu apa yang diorang nak. Kata orang auditor ni selalunya akan cuba cari salah atau apa-apa yang diorang nak komen...Kata auditor pulak, diorang cuma nak checking saja dan buat penilaian berdasarkan kepada checking diorang tu. Bila cakap pasal audit ni, tak sah kalau diorang ni tak stayback kat office kita sampai lewat petang dan pernah dulu (kat office lama) ada auditor yang stay sampai lewat malam.... Sambil diorang checking, diorang pun ada date line...kena kejar lah tu... boss kejar auditor, auditor kejar kita, kita takkan nak kejar jugak....kita lari lah!!

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails