JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, July 22, 2010

RESTORAN SAMURI ADA AIR FREE

Hari ni lunch saya makan di sebuah restoran satay kajang. Kira macam franchise dialah sebab kat situ bukan setakat satay kajang, tapi ada juga lauk pauk serta pelbagai lagi hidangan ala-carte. Hari ni hujan turun agak renyai sedikit, so ini boleh menambahkan selera makan...ialah waktu sejuk-sejuk ini, perut memang macam-macam lagu boleh keluar...silap-silap kalah lagu dalam program keynote tu.
So kelebihan restoran ni satu je sebenarnya..air dia PERCUMA. Lauk-lauk dia kira biasalah selain ada masak sambal, masak lemak dan kurma. Hari ni saya makan nasi dengan lauknya ikan sambal, kentang goreng dan sayur peria serta air FREE :-) Harganya RM5.50. Boleh tahan mahal jugak lah sebab maybe kos air tu dia masuk sikit kat dalam harga lauk...sebab tu kalau saya makan, air kena minum 2 round. Kata orang rezeki jangan di tolak... Lokasi dia di USJ 10. Jalan saya tak berapa pasti tapi rasanya kalau jalan kat situ dan tanya orang, mesti diorang tahu...

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails