JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, August 1, 2010

HYPERMARKET MULA SESAK

Giant Shah Alam
Nampaknya walaupun lagi 2 minggu bulan puasa akan tiba, tapi orang sudah mula berpusu-pusu membeli barang di hypermarket-hypermarket seperti Giant, Tesco, Jusco dan Carrefour. Saya sempat juga singgah ke Giant Shah Alam untuk membeli barangan basah untuk di masak pada hari minggu sambil membeli barangan anak yang sudah kehabisan stock. Tak sangka pulak, ramai orang yang datang membeli. Maybe takut ada barangan kawalan yang cepat habis....selalu macam tulah, bila tiba musim perayaan, gula habis lah, minyak habis lah, tepung habis lah... benda-benda selalu sangat berlaku sampai kadang-kadang tu pengguna dah naik fed up dengan situasi macam tu...Bak kata amy search dalam lagunya..Aku dah bosan aku dan bosan aku dah bosannnnnnn.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails