JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, July 30, 2010

HAPPY WEEKEND

Atas wajah office baru. Bawah...of coz office lama
Berakhirlah kerja office pada hari Jumaat yang cukup indah ini. Petang ni hari pun semakin gelap tanda hari nak hujan...angkat jemuran. Well, kena fikir pulak apakah agenda yang nak di buat esok? Dok kat rumah ke atau berjalan? Petang tadi baru saja mengemas office lama di Puchong. Sedih juga bila lihat office lama tapi nak buat macam mana, boss suruh pindah kita pindahlah...nanti tak pindah, orang kata derhaka pulak. So bila cakap pasal pindah ni, of coz perkataan yang seiring dan sejalan dengan pindah ini adalah penat. Kalau dengar cakap pasal pindah ni orang mesti fobia sebab penat dan letih nak packing...yang bestnya ialah berpindah ke tempat yang baru...( ada juga yang berpindah ke tempat yang lagi teruk...jimat kos katakan)

Walau apa pun, pindah tetap pindah dan yang penting perpindahan tu akan memberikan kita semangat baru walaupun tempat baru tu nampak lebih teruk daripada tempat lama kerana bukan tempat menjadi ukuran tapi diri kita yang seharusnya sentiasa mempunyai semangat baru pada setiap masa tidak kira di mana jua anda berada......
Macam bermadah pulak bunyinya.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails